Tag Archive for Pla General Metropolità

El Parc de Collserola i l’urbanisme que volem

Josep Lluís Moner (Plataforma cívica per la defensa de Collserola) i Laia Izquierdo (Molins en Transició)

Per molt que ho digui el PGM 76, cal aturar el Pla d’Urbanització de la Rierada que comporta fer més d’un centenar de noves cases al bell mig de Collserola! Els que ja hi viuen han de ser més conscients que són uns privilegiats, doncs gaudeixen d’un lloc que és un Parc protegit, un hàbitat natural que necessita ser cuidat (tenint ells mateixos present que la millor protecció seria l’absència d’influència antropogènica).

El minut a minut del ple municipal del mes de febrer

Viu Molins de Rei ha emès en directe el ple municipal del mes de febrer. Reviu el debat polític gràcies a la gravació en vídeo i el resum minut a minut a través de Twitter utilitzant l’etiqueta #plemolins. Entre altres temes, Mònica Santamans s’acomiada, s’aprova una moció de la PAH Molins de Rei o la modificació del el Pla General Metropolità per poder urbanitzar Vallpineda.

Reviu el ple municipal d’octubre

Viu Molins de Rei ha emès en directe per streaming el ple municipal del 30 d’octubre del 2013 des de la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei. Ara pots reviure el ple amb la transmissió íntegra en vídeo o repassant els diferents tuits sota l’etiqueta #plemolins.

El Pla d’Habitatge comença a donar fruits

L'Oficina Local d'Habitatge es troba a la plaça del Mercat // Jordi Julià

En els mesos de vigència del Pla Local d’Habitatge 2012-2017 ja s’han començat a posar en marxa algunes de les accions que s’hi contemplen, bàsicament les de major accent social. L’Ajuntament tracta de fer front com pot a les retallades de la Generalitat en polítiques d’habitatge.

El minut a minut del ple municipal de febrer de 2013

Viu Molins de Rei ha explicat en directe a través de Twitter el ple municipal celebrat el 28 de febrer de 2013. El minut a minut es trasllada de Twitter al portal web, afegint els comentaris de regidors i ciutadans que han utilitzat el hashtag #plemolins durant el desenvolupament del mateix.