Tag Archive for piscina municipal

La piscina municipal reprèn l’activitat de forma progressiva

piscina municipal

Durant la fase tres de la desescalada aquells que vulguin accedir al recinte hauran de demanar cita prèvia, tant per gaudir de la piscina com per utilitzar la sala de fitness. Hi haurà franges horàries i l’estada serà limitada, igual que l’aforament. Aquestes pautes podran anar canviant en funció de les necessitats postcovid i de la resposta ciutadana.

L’Ajuntament habilita espais públics refrigerats per combatre l’onada de calor

Es permetrà l’accés a la Biblioteca El Molí, la Federació Obrera i la Sala Punt de Comerç del mercat municipal. L’Ajuntament prega que no s’entri a Collserola per reduir el risc d’incendi. La CUP demana al consistori que obri la piscina de forma gratuïta als col·lectius més vulnerables. L’alcalde, Xavi Paz, rebutja la mesura perquè els tècnics la desaconsellen.

El boicot a Israel divideix al tripartit independentista

Mentre que la CUP ha promogut el boicot al partit de waterpolo que havia d’enfrontar a les seleccions femenines d’Espanya i Israel, JuntsXMolins “lamenta” el trasllat del partit. Quan el ple va aprovar la moció de boicot a l’estat de l’Orient Mitjà, ERC es va abstenir perquè “no ens podem posicionar ni a un ni a l’altre cantó” en referència al conflicte geopolític.

Molins de Rei acollirà entrenaments de l’Europeu de waterpolo

La piscina municipal de Molins de Rei serà subseu del Campionat d’Europa de waterpolo de Barcelona. Del 15 al 25 de juliol esportistes de nou països diferents vindran fins a Molins de Rei per entrenar, tot i que no hi faran competicions. En aquest temps la piscina seguirà oberta al públic.