Tag Archive for pati del Palau

Els castells de foc tornen a tancar la Festa Major

Dos castells de foc s’han llençat alhora des de la plaça de l’Ajuntament i des de la plaça del Palau. Després d’anys de canvis pel que fa al final de festa, els focs artificials han tornat per tancar la Festa Major.

Carles Martínez: El mal gust s’instal·la a la plaça del Palau

L’enderrocada torre de la cantonada del Foment/Terraplè i amb la construcció aturada; una mal aconseguida rehabilitació d’una indústria de la plaça del Palau; l’anunci dels milers d’euros que ens caldrà aconseguir per rehabilitar la façana del Palau de Requesens… Massa despropòsits, molta propaganda i pocs fets!

L’Ateneu Mulei s’apodera del pati del Palau

Un xiringuito, taules i "Food Trucks" conformen la Terrasseta del Pati de Festa Major // Jordi Julià

Amb l’inici de la Festa Major, l’Ateneu Mulei ha convertit el pati del Palau en el “Pati de Festa Major”. Han instal·lat un xiringuito on venen begudes, dos “Food Trucks” amb menjar i taules a la gespa. Una xaranga ha estat el primer dels sis concerts que hi organitzaran per Festa Major.

El programa de la Festa Major 2016 s’omplirà de música

Membres dels Dracs i Sergi Carós, fill del bateria Vicenç Carós, faran el pregó de la Festa Major // Jordi Julià

Els cinquanta anys dels Dracs i uns nous concerts organitzats pel Mulei al pati del Palau ompliran el programa de la Festa Major de Molins de Rei 2016 de música. Serà també la música la que tancarà la festa, substituint el ‘mapping’ a la façana del palau de Requesens, que tornarà a incloure un petit castell de focs.