Tag Archive for pati de Palau

El pati del Palau, l’aneguet lleig de la Fira de la Candelera

El pati del Palau, durant el matí de dissabte // Elisenda Colell

La fira de col·leccionisme i brocanters veu amb mals ulls la nova ubicació al Pati del Palau, mentre que els paradistes de la Fira de la Natura celebren haver-se instal·lat a la plaça del Mercat. Els canvis d’ubicació d’ambdues fires deixen en evidència que els firaires prefereixen ser en altres llocs abans que a la nova plaça verda.

La màgia del circ inunda el pati del Palau

El pati de Palau era ple de famílies // Elisenda Colell

L’associació de circ ‘Giravolt’ organitza en ple pati de Palau un espectacle de circ, màgia i acrobàcies. Més de 500 persones van ser presents a l’acte durant el dilluns a la tarda sota una amenaça de pluja que no es va complir.

La zona blava torna a ser gratuïta durant l’agost

Les noves places de zona blava ja han entrat en funcionament // David Guerrero

La zona blava d’estacionament rotatiu serà gratuïta entre l’1 d’agost i l’1 de setembre, igual que ja ho va ser l’estiu passat. Els bons resultats de l’estiu passat han portat a l’ajuntament a repetir-ho en un moment en el que la zona blava s’està estenent a diversos punts del municipi.

Albert Rodríguez: Propostes per al nou Pati del Palau

Un cop executada la plaça, la façana del palau quedarà escapçada entre 1,5 i 1 metres en funció del punt i si algun dia tenim la sort que es pugui recuperar en el seu esplendor original, la veurem escapçada per baix, mutilada. D’altra banda, la passarel·la que es proposa en diagonal fa que deixi un espai fragmentat, partit pel mig i amb gestió difícil per exemple en dies d’aglomeracions com ara per la Fira.