Tag Archive for Pastorets

Cristina Pla: “Sense els Pastorets no seríem el mateix poble”

Cristina Pla és una veterana dels Pastorets. Durant més de 20 anys s’ha dedicat a coordinar l’obra entre bambolines. De petita va començar a fer-hi d’angelet i, quan els Pastorets es van recuperar, hi va fer de responsable de danses i de coordinadora d’assajos. Amb ella conversem sobre aquesta tradició que la fa “sentir jove”.

Comiat emotiu de Jordi Costa al capdavant dels Pastorets de Molins de Rei

Els actors Joan Parellada i Ariadna Buendía, amb una gran trajectòria a l’obra, també s’acomiaden amb reconeixement del públic. Més de 1.200 persones han assistit a les cinc representacions en una temporada marcada pel relleu generacional. Els organitzadors asseguren que ha estat “un any rodó amb una molt bona adaptació dels nous actors”.

Miquel Monfort i Jordi Martí: “El documental de Pastorets és un petit homenatge a tota la gent que hi ha passat aquests 120 anys”

Jordi Martí i Miquel Monfort presentaran el 15 de gener un documental sobre els 120 anys dels Pastorets // Jordi Julià

Miquel Monfort i Jordi Martí han fet un documental sobre els 120 anys dels Pastorets, a partir de 63 entrevistes a persones que hi han estat vinculades. Fa un any que van començar aquest projecte, quan van fer una campanya de micromecenatge que va recaptar 3.615€, als quals s’hi sumen 1.250€ del certamen Millorem Molins de la CUP. Ho culminaran el 15 de gener de 2016, quan s’estrenarà.

El 2014, en imatges

Resum fotogràfic de de l’any 2014. Un any de mobilitzacions de tot tipus (Grup de Dones, Zona 1, 9N…), de la retirada de polítics locals importants, d’inundacions, del Pati del Palau, del Ricard Ginebreda, de l’aniversari dels Diables i dels Pastorets i de l’ascens del CFS Molins 99 a Tercera.

Una exposició reviu els 120 anys d’història dels Pastorets

La Sala d’Exposicions de Ca n’Ametller acull una exposició sobre els 120 anys dels Pastorets de Molins de Rei. Es poden veure fotografies històriques, textos que expliquen l’orígen de l’obra i també hi ha un espai dedicat a aquelles tasques menys visibles que fan possible la producció de l’obra de teatre.