Tag Archive for Municipal Ricard Ginebreda

El primer partit de les seves vides

Compartim amb l’equip promeses de l’Atlètic Incresa un moment que no oblidaran: el primer partit de futbol de les seves vides.

El seu formador, Ángel Barroso, assegura que el més important és que “s’ho passin bé” i que a través del futbol poden aprendre “valors que serveixen en la vida quotidiana”.

Sembrant èxits de futur

Les dues entitats de futbol de Molins de Rei compten amb plantilles femenines de categoria amateur i futbol base. L’Atlètic Incresa ha fet un pas endavant del curs passat ençà i el Molins de Rei CF lluitarà fins al final per l’ascens a Preferent.

Signats els convenis amb les entitats esportives

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei ha separat els convenis de les subvencions amb les entitats esportives. Viu Molins de Rei entrevista al regidor d’Esports, Xavi Paz, per explicar els motius d’aquest canvi i les seves conseqüències.

Rimes combatives per l’atac de l’Atlètic Incresa

Rubén García, nou fitxatge de l’Atlètic Incresa no només juga a futbol, també canta rap i està presentant la seva tercera maqueta Nacidos para el rap. En una entrevista amb Viu Molins de Rei aprofundeix en la seva afició i explica que està preparant una cançó motivadora pel seu equip.

Un intens aiguat col·lapsa diferents punts de Molins de Rei

Diferents carrers, entre ells el renovat Rafael Casanova, pateixen importants inundacions després d’una intensa tempesta caiguda aquest diumenge. Les primeres investigacions apunten a que una gran quantitat de fulles ha impedit que el clavegueram absorbís la pluja. La brigada, la Guàrdia Urbana i els Bombers han hagut d’intervenir en una jornada caòtica.

El minut a minut dels efectes de la intensa pluja a Molins de Rei

Diferents carrers s’han inundat i l’aigua, fins i tot, ha entrat als baixos de diferents domicilis i establiments. Treballadors municipals han treballat durant tot el diumenge per tal de restablir la normalitat. Viu Molins de Rei t’ha explicat en directe l’evolució de les incidències relacionades amb l’aiguat.

Jona Nuñez: “L’Atlètic Incresa és l’Espanyol de Molins de Rei”

El migcentre capità de l’Atlètic Incresa parla amb la mateixa senzillesa amb què reparteix joc i assegura que “l’Atlètic Incresa és l’Espanyol de Molins de Rei” i que no es creurà la reforma del Ricard Ginebreda fins que “la vegi feta”. Nuñez prefereix dir que l’objectiu “no és l’ascens” just uns dies abans de l’inici de la temporada a Quarta Catalana en una entrevista a Viu Molins de Rei.