Tag Archive for mobilitat sostenible

La Diputació lliura dues bicicletes elèctriques a l’Ajuntament

Junyent i Casals durant l'acte de lliurament de les bicicletes // Ajuntament de Molins de Rei

La Diputació de Barcelona ha lliurat al consistori dues bicicletes elèctriques per tal que els treballadors es desplacin pel municipi de manera “més respectuosa amb el medi ambient”. Amb aquestes noves bicicletes, el consistori compta actualment amb un total de 3 vehicles elèctrics i en breu preveu incorporar-ne dos més.

El minut a minut del ple municipal de juliol

Reviu el ple municipal de Molins de Rei de juliol de 2015 gràcies a la gravació de l’streaming de Viu Molins de Rei i amb el resum de la transmissió a través de Twitter sota l’etiqueta #plemolins Les condicions d’entrenament de l’atletisme, els vehicles elèctrics o una moció de Ciutadans sobre la Ley de Banderas són alguns dels temes.

Iniciativa critica el Pla de Mobilitat

Lluís Carrasco i Sergi Conde a la sala de plens de l'Ajuntament el dia que es va produir el relleu al grup municipal // Jose Polo

Iniciativa per Molins de Rei assegura que el Pla de Mobilitat aprovat pel govern municipal no compleix els requisits necessaris. Els ecosocialistes asseguren que incompleix la legislació vigent i presenten un seguit d’al·legacions i propostes de millora del pla.