Tag Archive for Miquel Monfort

Una Festa Major eclipsada per l’1-O

Els Mossos d'Esquadra que van passar l'1-O a la porta del col·legi El Palau, observant la trobada de gegants // Jordi Julià

Els actes de l’últim dia de Festa Major de Molins de Rei es van anar suspenent amb motiu de la violència policial en altres poblacions. La trobada dels gegants va convertir-se en l’últim acte d’uns dies de festa en què, malgrat tot, Molins de Rei ha celebrat Sant Miquel.

Miquel Monfort és escollit Miquel de l’Any

Miquel Monfort (al centre) rebent els elements que distingeixen el Miquel de l'Any // Jordi Julià

En un any en què no ha nascut cap Miquel i els diplomes a Miquel més jove han quedat deserts, el fotògraf Miquel Monfort ha rebut la distinció a Miquel de l’Any. El guardonat l’any passat, Miki Rosas, ha fet un pregó amb crítiques a l’Ajuntament.

Miquel Monfort i Jordi Martí: “El documental de Pastorets és un petit homenatge a tota la gent que hi ha passat aquests 120 anys”

Jordi Martí i Miquel Monfort presentaran el 15 de gener un documental sobre els 120 anys dels Pastorets // Jordi Julià

Miquel Monfort i Jordi Martí han fet un documental sobre els 120 anys dels Pastorets, a partir de 63 entrevistes a persones que hi han estat vinculades. Fa un any que van començar aquest projecte, quan van fer una campanya de micromecenatge que va recaptar 3.615€, als quals s’hi sumen 1.250€ del certamen Millorem Molins de la CUP. Ho culminaran el 15 de gener de 2016, quan s’estrenarà.

Els Pastorets encaren una nova temporada amb la direcció renovada

Jordi Costa és el nou director artístic de l’obra de la tradicional obra de teatre. El seu objectiu és “mantenir el nivell aconseguit” per la gran qualitat “artística i d’infraestructura”. Sebastià Pi l’acompanya en la direcció de cants i balls. Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per les representacions.

Miquel Monfort: Festa Major, poble i carrer

Ens agrada la Festa Major de Molins de Rei! Perquè és la nostra i perquè està organitzada des de les entitats de la vila, fet que li dóna caràcter i molta vitalitat. Dit això, i amb una clara voluntat per millorar la festa, creiem que és hora d’impulsar-la de nou per tal d’evitar un estancament. Cal valorar la feina feta, l’esforç i la constància de tots i totes per fer gran la nostra Festa Major, però també cal mirar endavant i caminar.