Tag Archive for Miquel Armengol

Els premis Ràdio Molins de Rei tornen amb més seguretat en el vot

L’Ajuntament inverteix 2.000€ en una plataforma que millora les votacions al premi Molinenc/a d’Honor. Josep Artés, Rosa Florenza, Jesús Jimenez, Cristina Pla, Jordi Molet i Jordi Anducas són els candidats d’enguany. La gala, amb els premiats de la resta de categories, serà el proper 17 de gener.

La molinenca Sílvia Bel guanya el premi Margarida Xirgu

Sílvia Bel ha guanyat el premi per la seva actuació a "La Ciutat", a la Sala Beckett // David Ruano

L’actriu molinenca Sílvia Bel ha estat guardonada amb el 39è premi Memorial Margarida Xirgu per la interpretació que va fer l’any passat a “La ciutat”. La proclamació de la guanyadora es fa sempre a Molins de Rei, tot i que opten al premi totes les actrius que han actuat a Barcelona.

Tornen els Premis Ràdio Molins de Rei

Ràdio Molins de Rei recupera els tradicionals premis de la ràdio actualitzant-los als nous temps i reduint el número de categories. Ja s’han obert les votacions a molinenc d’honor. L’acte de lliurament dels premis es farà el proper 16 de desembre.

Molins de Rei, bressol de mitjans locals

Actualment Molins de Rei compta amb quatre mitjans de comunicació: Ràdio Molins de Rei, Molins de Rei Televisió, El Llaç, i Viu Molins de Rei. Es completen així els quatre suports principals que regeixen en el món de la comunicació: ràdio, televisió, paper i digital. Un luxe al nivell de pocs municipis.