Tag Archive for meteorologia

Molins de Rei queda enfarinat per la nevada

Dimecres Molins de Rei ha despertat amb el blanc escampat pels carrers. La neu ha agafat en algunes superfícies però a la majoria del municipi no s’ha quedat al terra. Totes les escoles han obert però no es garanteixen les classes.

La neu granulada emblanquina Molins de Rei

Una tímida precipitació en forma de neu granulada o calabruix -pedra petita- ha tenyit de blanc Molins de Rei dilluns al vespre. En molts punts del nucli urbà ha quallat només a la part superior de cotxes o altres superfícies però no al terra, tot i que en d’altres es veia més. La pluja posterior ho ha acabat diluït en molts llocs. Preventivament, els Mossos han tallat la carretera de Vallvidrera (BV-1468) des de Sant Bartomeu fins a Santa Creu d’Olorda.

Una exposició reviu el record de la riuada i la nevada del 62

La premsa de l'època es va fer un important ressò de la riuada // David Guerrero

La màgica nevada nadalenca de l’any 62 i la tràgica riuada d’uns mesos abans són commemorades en una exposició a Ca n’Ametller. Un recull d’imatges en plafons conformen una exposició molt modesta però que compleix la seva funció: recordar i explicar el passat. La sala d’actes de Ca n’Ametller un any més obre les seves […]