Tag Archive for medi ambient

Què fas amb la (teva) natura, Molins de Rei?

Mentre el consistori amb una mà aprova declarar l’emergència climàtica, amb l’altra tira endavant uns plans urbanístics que malmeten la qualitat ecològica dels espais naturals molinencs al parc de Collserola, i s’entesta amb el projecte d’urbanització a la Rierada-Vallpineda per fer-hi més de 260 cases.

La Guardia Civil desmantella un polígon industrial il·legal a Molins de Rei ple de residus

Imatge de l'exterior del polígon industrial il·legal desmantellat // Guardia Civil

A les afores del polígon industrial Riera del Molí-2 s’hi trobava un grup d’empreses sense llicència d’activitat que es dedicaven a la gestió de residus de la contrucció, fundició d’alumini i recollida i emmagatzematge d’altres residus. Una actuació conjunta de Guardia Civil, Policía Nacional i Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha acabat amb la seva activitat.

L’oposició critica l’estructura política de l’Ajuntament

L’estructura política continuista de la sociovergència no agrada a la majoria de l’oposició. Alguns partits segueixen demanant una reducció d’àrees. El repartiment de poder entre CiU i PSC, la falta de dones a les presidències d’àrees i el fet que hi hagi cinc tinències d’alcaldia són altres de les crítiques.

L’Ajuntament manté l’estructura organitzativa amb quatre grans àrees

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat un cartipàs municipal pel mandat 2015-2019 sense grans canvis. Es manté la divisió de les responsabilitats en quatre grans àrees (dos en mans del PSC i dos de CiU) amb regidors dels dos partits en cadascuna d’elles. A més, es creen dues noves regidories: Participació i Qualitat i Transparència.