Tag Archive for Laura Peradalta

La CUP presenta una llista electoral amb moltes cares noves

La Candidatura d’Unitat Popular presenta una la llista electoral renovada davant d’un centenar de persones al Racó dels Gegants Vells. A més del candidat, la CUP renova totes les primeres posicions de la llista. En els primers llocs, a Roger Castillo l’acompanyen Mireia Romo, Josep Raventós i Carles Ros.

Mar Miralles s’estrena com a regidora amb una oda al feminisme

Miralles acompanyada dels seus companys de la CUP durant la seva intervenció // Jose Polo

La nova regidora de la CUP, Mar Miralles, fa una reivindicació del feminisme de base en el seu discurs de presa de possessió. “Malgrat ens creguem una societat molt avançada, falta molta feina per fer” exclama. La lluita estudiantil i la política de carrer també formen part de les seves prioritats.

Laura Peradalta (CUP) renuncia a l’acta de regidora

Carles Ros, Laura Peradalta i Àlex Maymó al local de la CUP

La número tres de la CUP, Laura Peradalta, deixa l’Ajuntament després de gairebé dos anys com a regidora per incompatibilitats horàries amb la vida laboral i per “tornar a la política de carrer”. Mar Miralles la substituirà en el proper ple municipal.

El minut a minut del ple municipal de gener

Viu Molins de Rei ha explicat en directe a través de Twitter el ple municipal del mes de gener, celebrat el 31 d’aquest mes. El minut a minut es trasllada de Twitter al portal web, afegint els comentaris d’alguns regidors i ciutadans que han utilitzat el hashtag #plemolins durant el desenvolupament del mateix.

La CUP proposa un nou Reglament Orgànic Municipal

Carles Ros, Laura Peradalta i Àlex Maymó al local de la CUP

La Candidatura d’Unitat Popular ha presentat el projecte d’un nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) per a l’Ajuntament de Molins de Rei. Planteja la creació d’un Síndic de Greuges, la declaració d’ingressos dels grups polítics i la regulació de consultes populars, entre altres mesures.