Tag Archive for Laura Duran

La PAH Molins de Rei s’apropa als barris

Amb l’objectiu de poder ajudar a més afectats, la PAH comença al Canal un recorregut que els portarà a diferents barris del municipi. Van acompanyats de membres d’altres PAH de la comarca i d’una advocada que resol dubtes de la gent que s’apropa a conèixer el moviment.

Laura Durán: Una diada de tothom

Tinc companys i companyes de partit que ens trobarem a tocar de les mans, d’altres que aniran a encerclar la Caixa, d’altres que s’ho miraran d’aprop o d’altres que s’ho miraran de lluny; però tots i totes em mereixen el mateix respecte. I, els qui més, els qui no conec i potser no diran res però pensaran molt.

La PAH Molins de Rei dóna les primeres passes

Una cinquantena de persones es van reunir per veure néixer a la PAH Molins // Marta Pedrola

La PAH Molins de Rei es marca com a primers objectius aprendre d’altres plataformes i sumar a més ciutadans al projecte. La PAH Sant Boi de Llobregat explica la seva experiència a la primera trobada del col·lectiu, en la que participen unes 50 persones formant un grup heterogeni.

Mar Miralles s’estrena com a regidora amb una oda al feminisme

Miralles acompanyada dels seus companys de la CUP durant la seva intervenció // Jose Polo

La nova regidora de la CUP, Mar Miralles, fa una reivindicació del feminisme de base en el seu discurs de presa de possessió. “Malgrat ens creguem una societat molt avançada, falta molta feina per fer” exclama. La lluita estudiantil i la política de carrer també formen part de les seves prioritats.