Tag Archive for La Mola

Un cant a la lluita feminista

L'acte de la Mola va ser l'entreacte de la celebració del 8 de març // Elisenda Colell

El Grup de Dones de Molins aplega a una seixantena de persones a un sopar per seguir finançant les seves activitats en contra el nou projecte de llei d’avortament del ministre Gallardón. L’acte va comptar amb actuacions musicals de les molinenques Irene Terrón, Laura Cardona i Cèlia Rovira.

El Casal de Joves La Mola celebra el seu cinquè aniversari

El mural que els organitzadors van pintar a la plaça de la creu, no deixa a ningú indiferent. //CAJ La Mola

Els membres dels col·lectius que integren el Casal Autogestionat de Joves La Mola han celebrat el cinquè any del projecte amb un seguit d’actes per a totes les edats celebrats durant el darrer cap de setmana. El Casal ja s’ha consolidat poc a poc i vol continuar en la mateixa línia que fins ara.

Molins de Rei es queda sense ball de Carnestoltes

Després de la rua de Carnestoltes hi haurà una entrega de premis amb música però no s’organitzarà un ball posterior degut a la baixa assistència dels últims anys. El Casal Autogestionat de Joves La Mola i l’Ajuntament no han arribat a un acord per organitzar conjuntament una festa.

“La síndrome de Mozart” s’estén a Barcelona

L’obra de teatre “La síndrome de Mozart” es representa durant tres dissabtes de juliol a la sala Porta4 del barri de Gràcia de Barcelona. El muntatge del grup molinenc Intríngulis Teatre es pot veure per última vegada el dissabte 21 de juliol a les 22 hores.