Tag Archive for la Granja

L’Ajuntament demana a les administracions instal·lar pantalles acústiques a l’autopista per reduir el soroll

Noves pantalles acústiques a l'autopista

Segons un estudi de l’AMB uns 2.000 veïns que viuen a prop de l’AP-2 i la B-23 estan exposats a nivells de contaminació acústica perjudicials per a la seva salut. L’Ajuntament va aprovar sol·licitar a la Generalitat i a l’Estat la instal·lació de pantalles acústiques per esmortir el soroll, però alguns veïns hi volen arbres perquè són més estètics i ecològics.

Una Festa Major eclipsada per l’1-O

Els Mossos d'Esquadra que van passar l'1-O a la porta del col·legi El Palau, observant la trobada de gegants // Jordi Julià

Els actes de l’últim dia de Festa Major de Molins de Rei es van anar suspenent amb motiu de la violència policial en altres poblacions. La trobada dels gegants va convertir-se en l’últim acte d’uns dies de festa en què, malgrat tot, Molins de Rei ha celebrat Sant Miquel.

L’Ajuntament i l’AMB recuperen una part de la riera de Vallvidrera

Obres de rehabilitació de la riera de Vallvidrera // Marc Pidelaserra

En un mes estaran llestes les obres de rehabilitació del tram de la riera de Vallvidrera des dels ponts de Can Baruta fins l’accés del camí del Riu. El cost dels treballs és de 60.000 euros, íntegrament finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’Ajuntament es compromet a acabar tot el camí del Riu durant aquest mandat.