Tag Archive for Jun Mitsuhashi

Xavi Foj consolida la tercera plaça

El pilot molinenc té ara més de quatre hores d’avantatge respecte el quart classificat. Només un problema molt greu pot apartar l’equip Foj Motorspot Coopertires del podi final de la categoria de cotxes de sèrie.

Xavi Foj assalta el podi al desert d’Atacama

El molinenc avança Yacopini a la general i és col·loca tercer de la categoria de cotxes de sèrie. Amb més d’hora i mitja de marge, tot apunta que l’equip Foj Motorsport Coopertires farà podi al Dakar 2014.

Comença l’assalt al podi

Bona etapa de Xavi Foj, que retalla 27.33 a Yacopini, tercer a la categoria de cotxes de sèrie. El pilot molinenc fa el primer pas per aconseguir estar al podi final de la categoria de cotxes de sèrie.

Xavi Foj abandona el Dakar 2014 a la cinquena etapa

Foj trenca la bomba d’injecció al quilòmetre 17 de l’especial de la cinquena etapa i abandona la present edició del Dakar. Es trenca així el somni de revalidar, per tercera vegada consecutiva, el títol de la categoria de cotxes de sèrie del ral·li més dur del món.

Foj perd una hora al Far West

Etapa molt accidentada pel molinenc que perd més d’una hora respecte els seus rivals directes. Xavi Foj pot patir per recuperar la mecànica del cotxe.

Sense frens per l’Aconcagua

Xavi Foj perd 21.49 minuts respecte Gibon i 23.50 de Mitsuhashi a la tercera etapa del Dakar, que el molinenc supera amb problemes als frens. Ara és a 43.21 del francès a la general.

El Dakar colpeja primer a Xavi Foj

Xavi Foj perd només 18.06 minuts respecte Gibon i 8.50 amb Mitsuhashi tot i bolcar al quilòmetre 80 de la segona etapa. El molinenc s’escapa amb èxit del primer entrebanc del Dakar.