Tag Archive for Josep Canals

El molinenc Miquel Bofill recorda el seu amic Josep Canals en un concert a Ca n’Ametller

El músic molinenc Miquel Bofill va fer dissabte un concert d’homenatge al doctor Josep Canals, exdirector de la Clínica i amic seu que va morir fa cinc anys. Bofill va interpretar peces que li agradaven a Canals i hi va explicar anècdotes que havien viscut plegats. L’homenatge també va comptar amb un parlament d’una de les filles de Canals i de la regidora de Cultura.

Chema Redondo: “Hem plantat cara fins a última hora”

Entrevistem l’entrenador del CFS Molins 99, Chema Redondo, i el president, Josep Canals, després de la derrota de l’equip per 2 a 3 contra el FS Gavà. Redondo assegura que l’equip “ha plantat cara fins a última hora” i, per la seva banda, Canals afegeix que l’equip “és molt competitiu” tot i les últimes derrotes per la mínima.

El filial del CFS Molins 99 lluita per ser equip de Primera

El sènior “B” del CFS Molins 99, un equip format íntegrament per jugadors de menys de 23 anys, està lluitant per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Aquesta generació de jugadors augura un bon relleu generacional del primer equip, que es troba a Tercera Nacional.

El CFS Molins 99 necessita més espai per seguir creixent

L’entitat dedicada al foment del futbol sala necessita més espai per seguir creixent. Per primera vegada han hagut de rebutjar l’arribada de nous jugadors de les categories inferiors. La fase dos de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda els ha de dotar de millors condicions.