Tag Archive for Jordi Casas

Sílvia Guillén (ERC) vol un govern “humil i al costat de la gent”

Prop d’un centenar de persones assisteixen a l’acte central de campanya d’ERC Molins de Rei on la candidata, Sílvia Guillén, va criticar la “falta d’humilitat i de consens” de l’equip de govern i l’alcalde Joan Ramon Casals. Els sis primers de la llista prenen la paraula en un acte amb la presència d’Anna Simó.

Jordi Casas: Per la protecció del patrimoni arquitectònic de la vila

L’equip de govern actual ha enderrocat l’edifici de l’antiga foneria, malgrat que l’informe de l’AMB sobre la nova biblioteca ho desaconsellava. És precís que el consistori resultant de les properes eleccions del 24 de maig aprovi d’una vegada un Pla de catalogació i protecció del patrimoni arquitectònic de Molins de Rei.

Jordi Casas: El canvi necessari de zona tarifària, a quin preu?

El canvi necessari de zona tarifaria no pot dur associat en cap cas l’assumpció de càrregues econòmiques addicionals per a Molins de Rei, ni pot acabar recaient sobre les espatlles dels contribuents. El risc és real i ja hi ha algun municipi proper al nostre i en una situació similar, que ha descartat sol·licitar entrar a la zona tarifària 1.

Jordi Casas: El “plebiscit” europeu i les eleccions municipals

En la propera legislatura la institució municipal haurà de deixar enrere les mocions i les declaracions de bona voluntat i fer una passa més en la defensa activa del dret col·lectiu que els catalans tenim a decidir el nostre propi futur. I per això és necessari que l’expressió política de l’independentisme compromès tingui una presència sòlida a l’Ajuntament, lluny de pactes contra natura que en limitin la capacitat d’acció.

Jordi Casas: Teresa Forcades i l’autodeterminació

El Procés Constituent ha d’evitar ser víctima dels seus propis plantejaments radicals i caure en l’actuació política marginal, presonera d’un malentès procés obert i assembleari, i cal un pronunciament més clar i contundent en relació a l’autodeterminació de Catalunya i un posicionament inequívoc en favor del dret a decidir dels catalans.

Cinc molinencs es fan presents a les llistes electorals

Els molinencs trobaran a cinc veïns en les llistes dels partits polítics a l'hora de votar // Arxiu Viu Molins de Rei

Molins de Rei no tindrà a cap veí com a diputat al Parlament de Catalunya. Tot i això, cinc molinencs apareixen a la part mitja de les llistes electorals per la província de Barcelona dels seus respectius partits. La CUP és el partit que situa major nombre de molinencs a les llistes.

Jordi Casas: El català, única llengua vehicular

Davant l’agressió inacceptable al sistema d’immersió lingüística a Catalunya que suposa la interlocutòria del TSJC que converteix el castellà en llengua vehicular a l’escola, Solidaritat catalana per a la Independència ha decidit passar a l’acció i des del primer moment ha donant suport total a les mobilitzacions en defensa de la llengua catalana.

Albert Botran: Bildu a Molins de Rei

El passat dissabte 30 de juliol, va visitar Molins de Rei Lorena López de Lacalle, diputada foral alabesa per la coalició Bildu, en un acte que va omplir de gom a gom la Traska Truska. Va fer-ho convidada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI), i a la taula l’acompanyaven el diputat Toni Strubell i el portaveu de SI a Molins de Rei, Jordi Casas.