Tag Archive for Jona Nuñez

5 a 2 i que tremoli l’Espluguenc

Atlètic Incresa 5-2 San Pancracio.

L’equip del barri del Canal supera al quart de la classificació en un partit on van patir més del que el resultat indica. Els entrenats per Isaac Bustamante sumen tres punts abans de jugar-se la lliga al camp de l’Espluguenc.

Més líders

Atlètic Incresa 1-0 Valldoreix ‘B’

Un solitari gol de ‘Peti’ dóna la victòria als d’Isaac Bustamante, que s’aprofiten de l’empat de l’Espluguenc per a col·locar-se com a líders en solitari.

L’Atlètic Incresa guanya un duel decisiu

Atlètic Incresa 3-1 Pescadores

Els d’Isaac Bustamante s’enduen el duel contra un rival directe en la lluita per l’ascens. Els del barri del Canal van treure el seu esperit als últims minuts per superar un matx que es va complicar. L’equip segueix líder.

6 de 6 per l’Atlètic Incresa

Can Clota 2-3 Atlètic Incresa.

L’extrem Víctor Guzmán va ressuscitar i remuntar el matx. El capità Jona Nuñez va donar-li la victòria al conjunt blanc-i-blau després que els locals empatessin. Els del barri del Canal ja sumen 6 punts de 6 possibles.

Jona Nuñez: “L’Atlètic Incresa és l’Espanyol de Molins de Rei”

El migcentre capità de l’Atlètic Incresa parla amb la mateixa senzillesa amb què reparteix joc i assegura que “l’Atlètic Incresa és l’Espanyol de Molins de Rei” i que no es creurà la reforma del Ricard Ginebreda fins que “la vegi feta”. Nuñez prefereix dir que l’objectiu “no és l’ascens” just uns dies abans de l’inici de la temporada a Quarta Catalana en una entrevista a Viu Molins de Rei.