Tag Archive for Joan Guitart

MIQUEL

Et trobaré a faltar de manera irreversible, Miquel, com m’imagino que li passarà a totes les persones que t’han conegut. Formes part de la meva consciència. Per sempre.

Joan Guitart, la creació artística en tot el seu espectre

Joan Guitart i Navarro és un autor i creador molt polifacètic que, al llarg de la seva carrera professional, ha experimentat en diferents llenguatges artístics, sobretot en la literatura, la plàstica, la ficció televisiva i el cinema, i que acaba de publicar la novel.la Sangre Impura, escrita conjuntament amb Pascual Blasco. Aquí ens explica les claus particulars d’aquesta inesgotable passió.

Joan Guitart: Sobre la nova biblioteca Pau Vila

Joan Guitart

Deixem-nos de barroeries, ara és l’hora d’apostar per la nova Biblioteca Pau Vila, al Molí, d’apostar per la Cultura; dit d’una altra manera, d’apostar pel futur. No és ja moment per més dilacions ni demagògies, ni consultes farisaiques de rosegaaltars.

Joan Guitart: Per Sant Jordi està prohibit…

Joan Guitart

Quan no puc publicar un original en català, provo de publicar-lo en castellà. I l’última novel·la que he publicat és en castellà. Quan enguany vaig demanar de ser presents a la plaça de la Creu, se’m va prohibir. Vaig rebre la notificació per correu electrònic a través del SLC, i el regidor en persona m’ho va dir de paraula, al carrer, i en to autoritari: “Només en català. És el meu criteri i ja està”, em va dir. “A la plaça de la Creu tan sols hi van llibreries”, em va assegurar. “Estaràs pels voltants, no sé exactament on. On et posem”, em va exhortar. “No busquis tres peus al gat”.

Lletres molinenques per Sant Jordi

Diferents autors molinencs presenten els seus nous llibres dies abans de la diada de Sant Jordi. La Fira del llibre en català estarà oberta durant el 23 d’abril de 9 del matí a 8 del vespre a la Plaça de la Creu, on es podran comprar roses i llibres com és tradició.