Tag Archive for Isaac Bustamante

El Molins de Rei CF guanya el derbi amb dos gols psicològics

Atlètic Incresa 1-2 Molins de Rei CF

El Molins s’emporta el segon derbi de la temporada amb un gol fantasma al final de la primera part (Taka) i un a l’inici de la segona (Capella). L’Atlètic Incresa, amb un Ricard Ginebreda ple, es veu afectat per una expulsió però aconsegueix el gol de l’honor.

David contra Goliat al Ricard Ginebreda

Diumenge a les 12:30 arriba el segon derbi de futbol de la temporada. L’Atlètic Incresa, que lluita per la salvació, rep a un Molins de Rei CF que es baralla per pujar de categoria.

L’Atlètic Incresa s’assegura la promoció

Atlètic Inresa 3-0 Krill Can Cervera

Quan sols resta un partit de lliga els del barri del Canal aprofiten l’ensopegada de l’Espluguenc ‘B’ per col·locar-se líders en solitari. La setmana vinent poden assolir l’ascens directe.

Tot per decidir

Espluguenc FA 0-0 Atlètic Incresa.

Acaba sense gols un partit molt igualat entre el primer i el segon del grup 12 de Quarta Catalana. El porter Christian atura un penal als locals al temps afegit i deixa obert un final de lliga trepidant.

Inclou entrevista a Isaac Bustamante.

Pere Galimany, Isaac Bustamante i Pere Arbona a l’Esports Viu

L’entrenador del femení de bàsquet, Pere Galimany, de l’Atlètic Incresa, Isaac Bustamante i del masculí d’handbol, Pere Arbona, són entrevistats a l’Esports Viu. Resultats, anàlisi i entrevistes al podcast d’informació esportiva local de Viu Molins de Rei fet amb la col·laboració de Ràdio Molins de Rei.