Tag Archive for Irene Terrón

Un cant a la lluita feminista

L'acte de la Mola va ser l'entreacte de la celebració del 8 de març // Elisenda Colell

El Grup de Dones de Molins aplega a una seixantena de persones a un sopar per seguir finançant les seves activitats en contra el nou projecte de llei d’avortament del ministre Gallardón. L’acte va comptar amb actuacions musicals de les molinenques Irene Terrón, Laura Cardona i Cèlia Rovira.

“La síndrome de Mozart” s’estén a Barcelona

L’obra de teatre “La síndrome de Mozart” es representa durant tres dissabtes de juliol a la sala Porta4 del barri de Gràcia de Barcelona. El muntatge del grup molinenc Intríngulis Teatre es pot veure per última vegada el dissabte 21 de juliol a les 22 hores.

Torna “La síndrome de Mozart”

Després de l’èxit de les dues primeres actuacions, aquest cap de setmana es tornarà a representar l’adaptació teatral de la novel·la “La síndrome de Mozart” que ha dut a terme el grup Intríngulis Teatre. Es podrà veure dissabte i diumenge al Casal de Joves Autogestionat La Mola.

La cantautora Irene Terrón presenta la seva maqueta

“Una mica de sal” és el títol de la maqueta que presentarà la cantautora Irene Terrón el dijous 13 d’octubre a Cal Dit. El concert de presentació tindrà un format acústic, amb cançons del seu repertori i alguna versió de cantants coneguts. L’entrada serà gratuïta.