Tag Archive for inseguretat

Els Mossos d’Esquadra detenen el lladre del bar Garbi

El detingut és un jove de 22 anys de nacionalitat albanesa i amb residència a l’Hospitalet de Llobregat. És un especialista en robatoris a bars i tenia antecedents per diferents accions similars a la del bar Garbi. Ha passat a disposició judicial.

Roben les almoines de l’església

La rampa fa més accessible l'entrada a l'església // Laura Duran

Els lladres es van amagar a l’interior de l’església després de la missa de difunts per dur a terme el robatori. Un cop buida la parròquia, van forçar la sagristia i es van emportar les almoines, loteria i una estufa. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Tornen a robar a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament

Els lladres van trencar la reixa exterior i la porta de vidre de l’estanc de la plaça de la Vila durant la matinada del diumenge però no es van poder emportar gairebé res gràcies a la seguretat implantada a l’establiment després dels nombrosos robatoris patits en els últims anys.

Roben al bar Recreo del barri del Canal

Un dels dos lladres ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació. Es van emportar loteria de Nadal, algunes ampolles i els diners que hi havia a les màquines escurabutxaques.

Dos lladres roben amb un cúter a una dona gran al seu portal

Roben 600 euros a una senyora d’edat avançada en un portal de l’avinguda Barcelona. Les lladres van seguir a la víctima des de la sortida del banc on havia tret diners fins a la seva porteria, on la van distreure i amb un cúter van foradar la seva bossa per emportar-se el botí.

Detinguts dos joves per robar a gent gran al barri del Canal

Els fets es van produir al carrer Sant Isidre // Jose Polo

Un del dos lladres va ser detingut per la Guàrdia Urbana després d’una persecució . El segon va ser localitzat hores després del robatori gràcies a un operatiu dels Mossos d’Esquadra que va comptar amb la col·laboració ciutadana. Els detinguts han passat a disposició judicial.