Tag Archive for infància

Espai Cargol, acompanyant la criança

Si acabes de ser mare/pare i et ve de gust compartir tot el relacionat amb la criança i busques un lloc on puguis compartir amb altres famílies inquietuds juntament amb l’assessorament d’un professional, coneix l’Espai Cargol.

L’Ajuntament manté l’estructura organitzativa amb quatre grans àrees

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat un cartipàs municipal pel mandat 2015-2019 sense grans canvis. Es manté la divisió de les responsabilitats en quatre grans àrees (dos en mans del PSC i dos de CiU) amb regidors dels dos partits en cadascuna d’elles. A més, es creen dues noves regidories: Participació i Qualitat i Transparència.

El Trencaclosques redueix serveis i horari

El servei d’atenció a la infància, anomenat Trencaclosques, es trasllada al Centre Comunitari Pont de la Cadena i enceta una nova etapa en la que oferirà menys serveis i en un horari més reduït: només es manté el servei “Minuts Menuts” en horari de matí.

Creix el nombre d'usuaris del Trencaclosques

El servei d’atenció a la infància, Trencaclosques, ha estat utilitzat per unes 180 famílies al llarg del 2010, el que significa un increment respecte l’any anterior. La valoració dels usuaris és positiva però reclamen un increment de l’horari d’obertura. Durant l’any 2010, el servei de Minuts Menuts, de guarda de nens i nenes de 16 […]