Tag Archive for Impuls Teatre

Cap de setmana de teatre i esports

13è Open Infantil de BTT de la Festa Major de Molins de Rei // DGM

Aquest dissabte i diumenge 6 i 7 de novembre el municipi viurà l’esport per partida doble. Per una banda la Bicicletada Popular i per l’altra la Marxeta. A més, el Teatre de la Joventut Catòlica – La Peni acollirà l’espectacle teatral ‘La Gàbia Buida’. Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, aquests són els tres plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

Una Festa Major eclipsada per l’1-O

Els Mossos d'Esquadra que van passar l'1-O a la porta del col·legi El Palau, observant la trobada de gegants // Jordi Julià

Els actes de l’últim dia de Festa Major de Molins de Rei es van anar suspenent amb motiu de la violència policial en altres poblacions. La trobada dels gegants va convertir-se en l’últim acte d’uns dies de festa en què, malgrat tot, Molins de Rei ha celebrat Sant Miquel.

Impuls Teatre farà el pregó de la Festa Major pels seus 20 anys

L’associació cultural Impuls, dedicada al teatre amateur, tindrà l’honor d’obrir les festes de Molins de Rei amb motiu dels 20 anys de la creació de l’entitat. Ampliaran la celebració tornant a representar l’exitosa “Nit de ràdio 2.0” i ja preparen una nova obra per la Candelera.