Tag Archive for IMPSOL

Un sorteig escull els propers 52 veïns de Les Guardioles

Sorteig pisos de les Guardioles

L’Ajuntament i l’AMB han organitzat un sorteig aquest dimecres que s’ha difós telemàticament per adjudicar els 52 pisos de protecció oficial de la primera promoció de l’Impsol a Les Guardioles. Els afortunats rebran una carta a partir d’ara en què se’ls comunicarà la decisió i hauran de dipositar 8.800 euros de reserva.

Molins Camina torna a posar en dubte la viabilitat de Les Guardioles

El nou barri de Les Guardioles des del cel // Ajuntament de Molins de Rei

El partit municipal format per Podemos, Equo i Procés Constituent qüestiona el plantejament demogràfic i econòmic de la construcció del nou barri de Les Guardioles perquè està “sobredimensionat”. També diuen que l’Ajuntament encara ha de cobrar 1,6 milions d’euros de l’Impsol i demanen respostes a l’equip de govern.

Un bloc de pisos de La Granja té les canonades totalment rovellades 11 anys després de ser construït

Una canonada que va haver de ser renovada, completament corcada // Elisenda Colell

Una comunitat de veïns del barri de la Granja tem haver de fer front a un pagament de 50.000 euros si no es volen quedar sense aigua calenta al seu edifici. Onze anys després d’entrar a viure, les canonades estan rovellades. Els afectats assenyalen com a causant el promotor, l’IMPSOL, que ja va alertar al 2009 que caldria haver fet un manteniment anual de la instal·lació.