Tag Archive for ICV-EUiA

Lluís Carrasco: Es possible governar sense planificar?

Sembla que els nostres actuals governants s’hagin oblidat d’allò que nosaltres entenem vital per a una Vila: la planificació. No podem anar improvisant constantment i fent actuacions sense debat, sense consens, sense la necessària racionalitat i sense la imprescindible planificació.

Es constitueix l’assemblea d’EUiA de Molins de Rei

EUiA es va constituir com a assemblea a la Federació Obrera // EUiA

Neix la primera assembla d’Esquerra Unida i Alternativa de Molins de Rei. Durant les properes setmanes es presentaran en societat. Estableixen com a prioritat “participar de forma activa als moviments socials de la vila” i remarquen que “no tenen res a veure amb Iniciativa”.

Jordi Casas: Teresa Forcades i l’autodeterminació

El Procés Constituent ha d’evitar ser víctima dels seus propis plantejaments radicals i caure en l’actuació política marginal, presonera d’un malentès procés obert i assembleari, i cal un pronunciament més clar i contundent en relació a l’autodeterminació de Catalunya i un posicionament inequívoc en favor del dret a decidir dels catalans.

Cinc molinencs es fan presents a les llistes electorals

Els molinencs trobaran a cinc veïns en les llistes dels partits polítics a l'hora de votar // Arxiu Viu Molins de Rei

Molins de Rei no tindrà a cap veí com a diputat al Parlament de Catalunya. Tot i això, cinc molinencs apareixen a la part mitja de les llistes electorals per la província de Barcelona dels seus respectius partits. La CUP és el partit que situa major nombre de molinencs a les llistes.

Carles Ruiz: El futur és verd

No només cal parar les urpes d’uns governs que malmeten el que tots amb esforç hem construït sinó que, a més a més, es cobreixen amb una bandera, i mentre nosaltres ens sobtem veient les respostes d’un i de l’altre, fan tractes amb els bancs.