Tag Archive for Guillem Fotògrafs

Una Fira en silenci

El fotògraf Guillem Urbà presenta un recull d’imatges a través de les quals copsa aquesta sensació estranya que produeix una Candelera amb els carrers buits. Una fira en silenci, amb el batec de paradistes i visitants aturat en el temps. Una obra artística que no només serveix d’al·legoria del present, sinó també com a memòria pel futur.

El toc de queda nocturn buida els carrers de Molins de Rei

El confinament nocturn que va entrar en vigor el passat diumenge ha deixat nits apagades amb molinencs que tornen cap a casa. Les imatges del fotògraf Guillem Urbà mostren els carrers del municipi buits entre les deu de la nit i les sis del matí per fer front a la segona onada de la pandèmia.

La primera Shopping Night de Molins de Rei, en imatges

Més d’un centear de comerços de Molins de Rei van organitzar dissabte 27 de juny la primera Shopping Night i al Mercat Municipal es va fer la primera Nit de Tapes. Les dues activitats van combinar-se reunint una gran quantitat de persones als carrers de Molins de Rei, com es pot veure en el recull fotogràfic fet gràcies a la col·laboració de Guillem Fotògrafs.

Guillem Fotògrafs mostra Molins de Rei des del cel

Guillem Fotògrafs i Viu Molins de Rei ofereixen la possibilitat de veure Molins de Rei des d’un punt de vista diferent a l’habitual: des del cel. Durant les properes setmanes es publicaran imatges aèries del municipi que podran ser descarregades gratuïtament.