Tag Archive for Grup de Dones de Molins

La pluja no atura la Vaga de Totes

Membres del grup de dones, llegint el manifest // Elisenda Colell

El Grup de Dones Les Heures es fa visible en una concentració a la plaça de la Creu, on fa sentir les seves reivindicacions feministes. Una trentena de persones han assistit a un acte simbòlic per mostrar “l’opressió del patriarcat”.

El 2014, en imatges

Resum fotogràfic de de l’any 2014. Un any de mobilitzacions de tot tipus (Grup de Dones, Zona 1, 9N…), de la retirada de polítics locals importants, d’inundacions, del Pati del Palau, del Ricard Ginebreda, de l’aniversari dels Diables i dels Pastorets i de l’ascens del CFS Molins 99 a Tercera.

El Grup de Dones s’apodera a la seva plaça

El col·lectiu feminista de Molins de Rei realitza una performance a la plaça de la Creu, rebatejada pel grup com Plaça de les Dones, on mostren l’apoderament de la dona. L’acte, fet amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les dones, reuneix a més d’un centenar de persones.

Grup de Dones de Molins: Podríem ser dones, joves i nigerianes en mans de màquines de destrucció massiva

Com a feministes, ens cal reflexionar i qüestionar-nos quines són i han estat les causes de aquesta violència masculina que ha portat a què el 90% del crim violent comès al segle passat hagi estat executat per homes. Som conscients que només potenciant aquest debat avançarem cap el canvi. Ens cal seguir denunciant, aquí i en l’entorn del nostre poble, que aquest és l’escenari en el que es mou la nostra societat avui dia.

La senadora d’Entesa Mònica Almiñana analitza a fons la llei Gallardón

La senadora socialista, responsable de la sectorial de Sanitat d’Entesa al Senat, acusa al PP de voler “tornar a la prehistòria” i diu que la llei Gallardón tracta a les dones com “idiotes” en una xerrada realitzada a la Federació Obrera. Xavi Paz destaca la “mobilització” contra la nova legislació que s’ha generat a Molins de Rei.