Tag Archive for Gegants

Una Festa Major eclipsada per l’1-O

Els Mossos d'Esquadra que van passar l'1-O a la porta del col·legi El Palau, observant la trobada de gegants // Jordi Julià

Els actes de l’últim dia de Festa Major de Molins de Rei es van anar suspenent amb motiu de la violència policial en altres poblacions. La trobada dels gegants va convertir-se en l’últim acte d’uns dies de festa en què, malgrat tot, Molins de Rei ha celebrat Sant Miquel.

Els Gegants Vells omplen els carrers de Festa Major

En Miquel i la Montserrat han fet la seva tradicional cercavila el dia del patró de Molins de Rei, Sant Miquel, fent visible la festa als carrers de Molins de Rei. Aquest any hi havia música de banda, amb Inxa Brass Band, fent un ambient encara més festiu. La ballada a la plaça de l’Església ha estat un dels primers actes públics del nou rector, Vicenç Guinot.

El Miquel i la Montserrat es llueixen per la Festa Major

Fotogaleria: Els Gegants Vells han estat els primers a sortir en la Festa Major del 2016 de Molins de Rei. La tradicional cercavila del dia de Sant Miquel que fan el Miquel i la Montserrat ha obert el cicle d’activitat de la Colla Gegantera de Molins de Rei, que seguirà dissabte 1 amb els Gegants Nous i diumenge 2 amb la 31a Trobada de Gegants i Capgrossos.

Gegants d’Ablitas i Torrejón de Ardoz visiten Molins de Rei amb motiu de la Festa Major

Els gegants d’Ablitas (Navarra) i Torrejón de Ardoz (Madrid) han estat les figures convidades de la Festa Major de 2015. S’han passejat pels carres de Molins de Rei dissabte 26 amb la passada dels Gegants Nous i també diumenge amb la 30a Trobada dels Gegants i Capgrossos, que també ha comptat amb la participació dels colles de l’Hospitalet, Martorell, Vilanova i la Geltrú, Sant Joan Samora, Calders, la Llacuna, Canet, Cerdanyola, Sant Llorenç d’Hortons, la Verneda, Santa Coloma de Cervelló, Sant Marçal, Esparraguera, Castellterçol, Cambrils, la Roca del Vallès, Sant Climent, Gironella, Vila-Seca i Sant Pere de Rives.