Tag Archive for Fira de la Candelera

Tras-tras cap a la Fira

Si els nostres avantpassats aixequessin el cap al·lucinarien (una fira per internet!) L’evolució de les tecnologies digitals les converteix en àgores i places públiques i en eines per a la comunicació humana.

Una Fira en silenci

El fotògraf Guillem Urbà presenta un recull d’imatges a través de les quals copsa aquesta sensació estranya que produeix una Candelera amb els carrers buits. Una fira en silenci, amb el batec de paradistes i visitants aturat en el temps. Una obra artística que no només serveix d’al·legoria del present, sinó també com a memòria pel futur.

La cancel·lació de la Candelera presencial fa baixar un 10% la facturació d’alguns establiments

L’anul·lació de La Candelera en format presencial ha fet minvar la facturació de la majoria de comerços de Molins de Rei. Els negocis consultats xifren les pèrdues en un 10% respecte a un mes amb fira, tot i que també n’hi ha que perdran més diners. Tot i així, entenen que la fira presencial no s’hagi pogut celebrar a causa de les restriccions: “És el millor, el primer és la salut”, diuen.

L’Ajuntament promociona el ‘big data’ amb un vídeo a la façana de la biblioteca

L’Ajuntament ha instal·lat una pantalla a la façana de la biblioteca que durant tot el cap de setmana emetrà un vídeo promocional sobre la tecnologia ‘big data’ al municipi. L’objectiu és reforçar el compromís de la localitat amb aquesta tecnologia i escalfar motors pel centre d’innovació que es preveu instal·lar d’aquí a dos anys a la primera planta de l’equipament.