Tag Archive for Fira de la Candelera 2016

Meteorologia, màgia i cinema també mariden amb el vi

La 165a Fira de la Candelera incorpora per primera vegada l’activitat “Experiències amb vi”, que combina la beguda amb diferents elements no habituals. La iniciativa allarga la mostra molinenca més enllà del tradicional cap de setmana.

El Carnestoltes no emmascara la Fira de la Candelera

Perruques i disfresses es colen a la 165a Fira de la Candelera que ha tingut menys visitants però on la majoria dels firaires reconeixen que no han notat una baixada de les vendes. L’afluència de públic també varia en funció del sector però enlloc es plasma l’anhelada recuperació econòmica.

Un client més gurmet fa caliu a la Fira de Vins

La Fira de Vins de la Candelera es consolida com un espai de trobada on la degustació s’emporta els beneficis. Els expositors estan contents amb l’afluència de públic i els que fa més anys que hi són asseguren que el client cada cop es fa més l’expert.

Els drons aterren a la Candelera

Un infant, provant la visibilitat a distància d'un drone // Elisenda Colell

La novetat dels drons i les ales de vol han causat autèntica sensació a la Fira d’Innovació, ubicada al pati de l’escola El Palau. Una empresa amb segell molinenc exposa els seus productes, amb la voluntat de demostrar que aquests aparells no són joguines.