Tag Archive for Esteve Altozano

El minut a minut de l’últim ple municipal de la legislatura 2011-2015

Viu Molins de Rei ha fet la retransmissió en directe de l’últim ple municipal de la legislatura 2011-2015, en què s’han acomiadat 11 dels 21 regidors de l’Ajuntament de Molins de Rei. Ara pots reviure el ple gràcies a la gravació en vídeo o a través del resum minut a minut a Twitter utilitzant l’etiqueta #plemolins.

La LOMCE topa amb l’oposició de tots els partits excepte el PP

Imatges de la manifestació del passat 26 de març // Elienda Colell

La nova llei d’educació promoguda pel govern del Partit Popular, la LOMCE, compta amb el rebuig de tots els partits polítics al ple municipal excepte el propi PP, que es va abstenir en la votació de la moció. La CUP i ICV equiparen les polítiques educatives de la Generalitat amb les del govern espanyol mentre que CiU i ERC es centren en el debat de la llengua.

Joaquim Martí fa un pas enrere i tancarà la llista de CiU

Gina Tudela, guanyadora del primer premi, amb Joaquim Martí, regidor de Fira. // Elisenda Colell

Després d’onze anys com a regidor, Joaquim Martí no optarà a seguir a l’Ajuntament de Molins de Rei en ocupar l’últim lloc a la llista del seu partit, CiU. Ramon Sànchez serà el número dos i Carme Madorell la tres. Entre els deu primers hi haurà dos membres de la plataforma Junts Fem Molins.

Marc Rebulà: On és la participació ciutadana?

Com a ciutadà de Molins de Rei no he pogut ni incidir, mitjançant la meva opinió, en cap presa de decisió que ha fet aquest govern. Sempre han presentat els seus projectes (biblioteca, Les Guardioles, pressupostos…) un cop decidits. Per tant, no hi ha participació!