Tag Archive for Esquerra

Les JERC enceten una campanya a favor del vot als 16 anys

Les joventuts d’ERC recorren els dos instituts de secundària de Molins de Rei per conscienciar als joves de la necessitat de poder votar als 16 anys. Reclamen que la primera votació que permeti participar als menors d’edat sigui el referèndum per la independència del proper 9 de novembre.

Víctor Puntas abandona l’Ajuntament

El cap de llista d’ERC i alcalde entre 2003 i 2005, Víctor Puntas, deixa l’Ajuntament de Molins de Rei després de 12 anys d’intensa activitat política. Sílvia Guillén el substituirà com a regidor en una de les accions del procés de renovació de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya.

ERC s’avança al PSC i porta les farmàcies de guàrdia al Parlament

El grup parlamentari d’ERC trasllada al Parlament de Catalunya la reivindicació contra el tancament de les farmàcies de guàrdia demanant “el manteniment d’un servei de farmàcia nocturn a Molins de Rei”. Els partits de l’equip de govern, tot i anunciar-ho, encara no han presentat cap moció al Parlament.

Toni de la Flor: Temps de silenci

Des del passat 21 de gener no havia publicat cap altre col·laboració meva en aquest mitjà molinenc. I és que, d’ençà d’aquell dia, he guardat silenci per poder dedicar-me, juntament amb altres companys, a establir converses amb la resta de grups polítics de l’àmbit independentista de la vila. La pausa ha valgut la pena ja […]