Tag Archive for Esplai l’Agrupa

El mercat implica els esplais i el Cau en uns nous tallers infantils que aniran més enllà del Nadal

El Mercat Municipal de Molins de Rei reinventa la seva ludoteca infantil després de vuit anys, transformant-la en uns tallers adreçats a franges d’edat més àmplies i que tindran la col·laboració dels esplais Agrupa i MIB i el Cau. L’objectiu és “obrir-se al poble i treballar valors”. S’estrenen el 27 de desembre, però durant l’any tindran continuïtat.

La rua de Carnestoltes torna a créixer gràcies a les escoles

L'Exèrcit Wert arribava amb pas ferm passant per la plaça de l'Ajuntament // Jose Polo

1.867 persones participen en una multitudinària rua de Carnestoltes. Feia anys que l’esdeveniment no registrava una augment de participació. Aquest canvi de tendència es produeix gràcies a la força de les AMPA de les diferents escoles. Exèrcit Wert, una comparsa que simulava una tropa del ministre d’Educació, va ser la guanyadora del concurs.

La Cordinadora d’Entitats celebra el seu primer acte

La Coordinadora vol que les entitats col·laborin les unes amb les altres // Elisenda Colell

El col·lectiu va oferir diverses activitats, com ara tallers per a infants, una xerrada i danses populars. L’acte, sota el nom “Les Entitats fem el Poble” es va celebrar a la plaça de l’Ajuntament durant tot el dissabte 15 de juny amb alguns actes suspesos i escassa afluència de públic.

L’energia dels esplais dóna el tret de sortida a la Festa Major

Els esplais l’Agrupa, Clariana i MIB protagonitzen el pregó de la Festa Major 2012 posant de manifest la importància de l’educació en el lleure. Alguns problemes organitzatius fan que el pregó no sigui perfecte. Els pregoners es queixen de la manca de previsió de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Arriba una Festa Major marcada per l’austeritat

Josep Maria Margarit és l'autor del cartell de la Festa Major de Sant Miquel 2012 // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament redueix un 15% el pressupost de la Festa Major de Sant Miquel. Els seus responsables asseguren que “l’esforç de contenció no afecta la qualitat de la festa”. Enguany no hi haurà castell de focs artificials i la cursa s’avança al cap de setmana previ.