Tag Archive for Especial Eleccions al Parlament de Catalunya

Ramon Tremosa defensa l’estat propi per motius econòmics

De dreta a esquerra. L'eurodiputat Ramón Tremosa, juntament amb Àlex Francès, president del CDC a Molins de rei. La sala era plena i molts van haver de quedar-se drets.// Elisenda Colell

L’eurodiputat de CiU defensa la necessitat de convertir Catalunya en un nouEstat propi dins de la Unió Europea en un acte a la Federació Obrera. Ramon Tremosa basa els seus arguments en la situació econòmica, justifica les retallades del govern català i critica la gestió del govern espanyol.

La CUP prepara una campanya electoral de baix cost

2 dels 4 regidors de la CUP Molins de Rei van assistir a l'acte // Jose Polo

La CUP afronta amb il·lusió la seva primera campanya electoral per unes eleccions al Parlament de Catalunya. Preparen una estratègia activa a peu de carrer i a les xarxes socials ja que seu el principal entrebanc és la manca de recursos econòmics enfront els grans partits polítics.

CiU també guanya a Molins de Rei

Molins de Rei també ha votat majoritàriament a Convergència i Unió a les eleccions al Parlament de Catalunya. Prop del 40% dels vots dels molinencs han optat per Artur Mas com a nou president de Catalunya mentre que el PSC ha perdut força i s’ha quedat amb el 18% dels vots. La participació ha arribat […]

Els últims minuts per votar

Així de buits estaven els col·legis electorals aquest vespre, al voltant de dos quarts de vuit, a pocs minuts que es tanquessin les seves portes als votants. A les sis de la tarda, sortien els resultats del segon sondeig, que anunciaven que més de la meitat dels molinencs i molinenques ja havien votat, amb un 51,13 % de particiapció, gairebé dos punts més que en les darreres eleccions al Parlament (49, 34%).

El deure de votar, crònica d’un matí electoral

La participació a Molins de Rei a les 13h, s’ha situat en un 25’60%, un percentatge similar al del conjunt de Catalunya (24’78%). Ha estat un matí sense incidents i “força tranquil” en paraules dels diferents presidents de mesa dels 8 col·legis electorals situats a la vila.