Tag Archive for Espai Xirgu

La molinenca Sílvia Bel guanya el premi Margarida Xirgu

Sílvia Bel ha guanyat el premi per la seva actuació a "La Ciutat", a la Sala Beckett // David Ruano

L’actriu molinenca Sílvia Bel ha estat guardonada amb el 39è premi Memorial Margarida Xirgu per la interpretació que va fer l’any passat a “La ciutat”. La proclamació de la guanyadora es fa sempre a Molins de Rei, tot i que opten al premi totes les actrius que han actuat a Barcelona.

Molins es posa la gorra contra el càncer

Molins de Rei té un cap de setmana ple d’activitats en contra del càncer en col·laboració amb l’AFANOC, associació d’ajuda als nens amb càncer. Dissabte seguits d’actuacions al Foment Cultural i Artístic i diumenge festa infantil a l’escola Alfons XIII. Diferents entitats de la vila recolzen aquesta iniciativa.

El CEM recupera la tradició del teatre per la castanyada

La comèdia teatral “El marit de la marina és mariner” es va representar al teatre de la Joventut Catòlica-La Peni al 1991. 20 anys després, coincidint amb la nit de la castanyada, es recupera amb el mateix repartiment d’actors i actrius per celebrar el 50è aniversari del Centre Excursionista Molins de Rei.

Espai Xirgu presenta una nova obra

“Després de la pluja” és el tercer projecte d’Espai Xirgu. L’obra, de Sergi Belbel, serà representada pel recent nou grup de teatre molinenc els dies 2 i 3 de juliol, a les 22h i a les 18h respectivament, al teatre de la Peni.