Tag Archive for escola Alzina

10.250 molinencs voten malgrat el temor a la violència policial

La gent es concentrava a la porta per si venia la policia. El Camell ha donat suport // Jordi Julià

La por a les intervencions policials ha planat al llarg de tota la jornada de l’1 d’octubre a Molins de Rei entre els votants i els centenars de persones concentrades per garantir-la. Tot i això, només s’hi han presentat els Mossos, que han precintat un col·legi pacíficament. Un 58% del cens ha participat a la votació, un 6% més que el 9-N.

Els patis oberts redueixen el seu horari

Es reajusten els horaris del projecte de patis oberts després de tres mesos de la seva entrada en funcionament per la falta d’assistència en algunes hores. Les escoles Estel i Alzina no obriran als matins, només ho faran de 6 a 9 de la tarda.

Seguiment irregular de la vaga educativa a Molins de Rei

La vaga en el sector de l’educació contra la llei Wert i les retallades es tanca a Molins de Rei amb un seguiment del 58% entre els alumnes i d’un 36% entre del professorat. Una de les escoles concertades, el col·legi Virolai, supera el 50% de participació tant en professorat com en alumnat.

Seguiment desigual de la vaga d’educació a Molins de Rei

La vaga general d’educació celebrada el dijous 9 de maig contra la nova llei del govern espanyol i les retallades del govern català compta amb un gran seguiment a l’institut Lluís de Requesens i les escoles La Sínia, Estel i Castell Ciuró. A la resta de centres el seguiment és baix.