Tag Archive for Entrevista

Jesús Navarro Beltran, l’arquitectura qüotidiana dels sentits

Una de les sales del menjador : CJP

Jesús Navarro és arquitecte i gastrònom, entre altres passions o artesanies. Fa quatre anys que regenta el restaurant 4canyes, a El Papiol, al costat de Mercè Roig, des d’on promouen una incombustible i a la vegada difícil empresa: la del culte als bons sentits, és a dir, als plaers més tangibles i més sensuals, com ara els de la tradició gastronòmica.

Albert Galera, la passió pel cinema i la bellesa visual en tots els sentits

Albert Galera, escriptor especialitzat en cinema i apassionat extrem de la imatge, és un heterodox investigador de la majoria dels gèneres expressius, i potser en especial del cinema de terror i fantàstic, sobretot de la nouvelle vague. També un professional de la cinematografia i director artístic del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Xavi Paz: “Serà molt difícil complir els compromisos adquirits durant la campanya”

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ja ha superat els tradicionals 100 dies de gràcia que s’atorguen als polítics quan prenen possessió d’un nou càrrec. En una entrevista amb Viu Molins de Rei, repassa les primeres decisions i reconeix que “serà molt difícil complir amb els compromisos electorals” però assegura que el seu principal objectiu és mantenir els serveis essencials allunyats de les retallades.