Tag Archive for Els Pastorets de Molins de Rei

Alfons Palau: “La transformació abans de sortir a l’escenari dels Pastorets és una sensació excepcional”

Alfons Palau porta lligat als Pastorets de Molins de Rei des que va néixer. Ha fet interpretat tots els papers en paral·lel a la seva edat, fins a arribar al d’Aram, el vell “avar i roí”. Creu que els Pastorets són una pinya i “tothom és important”, i mai ha dubtat a donar un cop de mà amb altres feines darrere l’escenari. La relació amb La Peni va començar per motius familiars i ha acabat sent la d’una colla d’amics que, encara que es trobin un cop l’any, mantenen el mateix caliu.

Els Pastorets encaren una nova temporada amb la direcció renovada

Jordi Costa és el nou director artístic de l’obra de la tradicional obra de teatre. El seu objectiu és “mantenir el nivell aconseguit” per la gran qualitat “artística i d’infraestructura”. Sebastià Pi l’acompanya en la direcció de cants i balls. Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per les representacions.

Peret Esteba: “Els de darrere de l’escenari som els autèntics oblidats”

En Pere Esteba, més conegut com a Peret, porta tota una vida dedicada a una gran passió, els Pastorets de Molins de Rei. Als seus 75 anys té la capacitat de recordar com ha evolucionat una de les tradicions més antigues, des dels temps de la dictadura fins als d’Internet. Als Pastorets “tots hem de ser igual d’importants”, explica l’avi tramoia, com l’anomenen alguns. Tot i això, en Peret reconeix: “Els de darrere de l’escenari som els autèntics oblidats”.