Tag Archive for eleccions municipals 2011

Iniciativa i PP permetran que CiU i PSC es puguin repartir l’alcaldia

La sociovergència amb repartiment de l’alcaldia es podrà dur a terme gràcies al suport d’Iniciativa, que permetrà amb el vot d’un regidor que CiU i PSC puguin investir demà a Xavi Paz amb els 11 regidors que suposen la majoria absoluta. El PP també donarà suport a la sociovergència per ordres directes de la direcció del partit a Catalunya.

Víctor Puntas deixarà la política durant la nova legislatura

Víctor Puntas abandonarà les primeres posicions de la coalició independentista Esquerres per Molins de Rei durant la legislatura que s’estrenarà el proper dissabte. “Ja porto 12 anys a la política i aquesta es fa durant un temps” ha explicat Puntas a Viu Molins de Rei.

La CUP es mantindrà a l’oposició

La CUP decideix en una assemblea oberta que no s’integrarà en el govern municipal. Des del partit que més ha crescut a les eleccions lamenten la “manca de voluntat política” d’altres forces per arribar a un pacte i remarquen la seva intenció de “no governar a qualsevol preu”.

CiU es reuneix amb els seus antics socis de govern

Joan Ramon Casals ha continuat la ronda de reunions amb tots els partits. Ahir va ser el torn del PP i dels seus antics socis de govern, Iniciativa per Molins de Rei i ERC, amb els que el guanyador de les eleccions va mantenir una trobada informal.

CiU comença a buscar socis de govern

El cap de llista del partit més votat a les eleccions del passat diumenge ja ha mantingut reunions amb el PSC i la CUP, la segona i tercera força més votada respectivament. Des de CiU no descarten cap possibilitat a l’hora de pactar per formar govern.

El PP celebra mantenir-se amb un regidor

Tot i estar gran part de la nit electoral amb dos regidors, per sobre d’Esquerres per Molins de Rei, finalment el Partit Popular de Catalunya s’ha quedat amb un, com fins ara. Emilio Ramos dóna per bons els resultats aconseguits.