Tag Archive for eleccions europees 2014

El Multireferèndum aconsegueix la participació de 559 persones

Un total de 559 persones participen en el Multireferèndum a Molins de Rei celebrat el dia de les eleccions europees. 110 dels participants van participar de manera anticipada a les meses instal·lades durant els dies previs i la resta ho van fer el diumenge 25 de maig, quan les taules es van haver de recollir davant la pressió policial.

ERC guanya unes eleccions europees on el PSC s’enfonsa

Una de meses electorals a les passades eleccions a Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

Esquerra és converteix, per primera vegada en la història de la democràcia recent, en la força més votada a Molins de Rei. El PSC, que només havia estat privat de la victòria molinenca a les europees en una ocasió, queda com a tercera força i fins i tot es veu superat pel seu soci al govern municipal, CiU, que també perd incidència. La participació creix 11 punts respecte 2009.

Josep Raventós: Davant les eleccions europees

Josep Raventós

Hi ha una confusió interessada entre els interessos de determinats partits polítics (coincidents amb els de la Comissió Europea i la Troica) que han decidit concórrer en aquestes eleccions amb el procés d’Independència iniciat a Catalunya i la suposada necessitat de votar en aquestes eleccions. Ens sembla molt més útil invertir les nostres energies en el Multireferèndum que es celebrarà el mateix dia.