Tag Archive for El Llaç

El Llaç i Fòrum XXI es muden a peu de carrer

La revista local El Llaç i l’entitat Fòrum XXI estrenen seu al carrer Major. “Passem d’estar tancats en un despatx en un primer pis a tenir contacte amb la gent”, explica el director de la publicació, Josep Ferrer.

Mor Josep Maria Jordà, l’historiador dels barris de muntanya

Josep Maria Jordà, autor de nombrosos llibres sobre Santa Creu, les ermites i les masies molinenques i els barris de muntanya, ha mort als 97 anys. Historiador autodidacte, fundador de l’Associació de Veïns de Sant Bartomeu de la Quadra i col·laborardor habitual de la premsa, va ser nomenat Fill Adoptiu de Molins de Rei el 2011.

Debat electoral Molins de Rei: equipaments, infraestructures i participació

Vídeo del segon debat de candidats a l’alcaldia organitzat per Viu Molins de Rei, Ràdio Molins de Rei i El Llaç. En aquesta ocasió, els temes a tractar han estat els equipaments, les infraestructures i la participació ciutadana. Els diferents candidats opinen sobre la nova biblioteca, El Molí, la reforma de les avingudes Barcelona i València i del model de participació ciutadana de l’Ajuntament, entre altres temes.

Francesc Permanyer: “En plena postguerra, l’esport era l’evasió de la setmana”

Permanyer va rebre una distinció especial en la passada edició dels Premis Esport // El Llaç

Francesc Permanyer Sabaté va rebre el passat 12 desembre del 2012 un guardó en reconeixement a la seva contribució al foment de l’esport de Molins de Rei. Va ser en el marc de la primera edició dels Premis de l’Esport, organitzats per l’Ajuntament i atorgats per un jurat independent format per periodistes i esportistes locals. Josep Permanyer està casat amb Maria Teresa Quintana Ferrer, amb qui té una filla i dos néts. El quinze d’agost farà 85 anys.

Laura Duran: A Molins de Rei, periodisme de debò!

El cas de Cafè amb Llet, ha tingut molt de ressò, però de periodisme amb majúscules també se’n fa a Molins de Rei, molt i de qualitat. El Llaç o Viu Molins de Rei en són bons exemples. Vull rescatar el sentit de les paraules del regidor Sergi Conde del passat Ple on reclamava reflexió als membres dels consistori sobre el patrimoni que representa Ràdio Molins de Rei.

Laura Duran (Iniciativa) renuncia a l’acta de regidora

La regidora d’Iniciativa per Molins de Rei Laura Duran ha presentat la seva renúncia a l’acta de regidora. La portaveu de la formació ecosocialista durant la passada legislatura i actual número 2 del grup municipal deixa la primera línia de la política per “motius personals, formatius i professionals”.

L’Ajuntament atorga un reconeixement fals a la Federació Obrera

L’Ajuntament dóna erròniament la rehabilitació de la Federació Obrera com a finalista del Premi Catalunya Construcció 2012. L’obra va passar la primera fase del concurs però no ha arribat a ser finalista. L’organització ha demanat una rectificació però el consistori manté la noticia al web municipal.