Tag Archive for El Camell

10.250 molinencs voten malgrat el temor a la violència policial

La gent es concentrava a la porta per si venia la policia. El Camell ha donat suport // Jordi Julià

La por a les intervencions policials ha planat al llarg de tota la jornada de l’1 d’octubre a Molins de Rei entre els votants i els centenars de persones concentrades per garantir-la. Tot i això, només s’hi han presentat els Mossos, que han precintat un col·legi pacíficament. Un 58% del cens ha participat a la votació, un 6% més que el 9-N.

El Camell impulsa un concurs d’Instagram

La bèstia de foc de Molins de Rei organitza un concurs mitjançant l’aplicació sobre fotografies coincidint amb la celebració del 35è aniversari. Les Matines tornen a despertar el municipi el dia de Sant Miquel.

Les Matines del Camell, en imatges

Un any més, els molinencs es van despertar el 29 de setembre, dia de Sant Miquel, amb Les Matines del Camell. El corre-cuita més matiner va començar a les sis del matí i va deixar imatges espectaculars. Viu Molins de Rei ho resumeix amb una galeria de fotografies.

L’èpic corre-cuita del Camell per Festa Major, en imatges

El Camell de Molins de Rei va lluitar contra la pluja en un corre-cuita èpic amb motiu de la Festa Major de Molins de Rei 2015. La majoria de l’esdeveniment es va realitzar sense problemes, però el final es va veure deslluït per les inclemències meteorològiques i el Camell va haver-se de protegir de l’aigua donant per finalitzada la seva actuació quan estava en un lloc mític, les escales del Mercat. Reviu el corre-cuita amb la galeria fotogràfica de Viu Molins de Rei.

El Camell rep els xumets dels més menuts

A més de donar el xumet, també s'han pogut fer fotos dins un dibuix d'un correfoc // Jordi Julià

Abans del corre-cuita del vespre, el Camell mostra la seva cara més familiar rebent els xumets dels infants que deixen de fer-lo servir. Ara, a més de rebre un diploma dels Amics del Camell, els nens també es poden fer una foto amb la seva cara dins un correfoc.

Jaume Coma, la creació escenogràfica i el bon treball fet a mà

Jaume Coma i Guevara és un jove emprenedor dedicat en cos i ànima a l’escenografia teatral i a la creació de figures emblemàtiques de les nostres festes populars, a partir de la tradició del bestiari català, però sempre a la recerca de la renovació de les formes i d’una mirada artística molt particular, des del seu taller a les naus de Can Malvehy, a Molins de Rei.