Tag Archive for Dempeus Molins

La Cordinadora d’Entitats celebra el seu primer acte

La Coordinadora vol que les entitats col·laborin les unes amb les altres // Elisenda Colell

El col·lectiu va oferir diverses activitats, com ara tallers per a infants, una xerrada i danses populars. L’acte, sota el nom “Les Entitats fem el Poble” es va celebrar a la plaça de l’Ajuntament durant tot el dissabte 15 de juny amb alguns actes suspesos i escassa afluència de públic.

Jordi Casas: Teresa Forcades i l’autodeterminació

El Procés Constituent ha d’evitar ser víctima dels seus propis plantejaments radicals i caure en l’actuació política marginal, presonera d’un malentès procés obert i assembleari, i cal un pronunciament més clar i contundent en relació a l’autodeterminació de Catalunya i un posicionament inequívoc en favor del dret a decidir dels catalans.

Dempeus Molins justifica per què no va convidar a PSC i ERC al Procés Constituent

Dempeus Molins! afirma que ERC i PSC no van ser convidats a l’acte del Procés Constituent ja que “aquells que al govern pactaven retallades, reformes constitucionals i rescats a la banca (…) els que donen suport al govern de CiU” no van en la mateixa línia que el procés. L’entitat denúncia “l’atac que s’està intentant fer des de alguns partits de l’Ajuntament” i afirma que “volem treballar amb independència política”.

La PAH Molins de Rei dóna les primeres passes

Una cinquantena de persones es van reunir per veure néixer a la PAH Molins // Marta Pedrola

La PAH Molins de Rei es marca com a primers objectius aprendre d’altres plataformes i sumar a més ciutadans al projecte. La PAH Sant Boi de Llobregat explica la seva experiència a la primera trobada del col·lectiu, en la que participen unes 50 persones formant un grup heterogeni.