Tag Archive for Dakar 2014

Tota la informació sobre el pas del molinenc Xavi Foj pel Dakar 2014.

Xavi Foj resisteix la penúltima etapa del Dakar

El molinenc pateix un accident a 10 quilòmetres del final però aconsegueix resoldre la situació sense gairebé perdre temps. Si no hi ha un contratemps important a l’última etapa, aconseguirà la tercera posició a la categoria de cotxes de sèrie.

Xavi Foj consolida la tercera plaça

El pilot molinenc té ara més de quatre hores d’avantatge respecte el quart classificat. Només un problema molt greu pot apartar l’equip Foj Motorspot Coopertires del podi final de la categoria de cotxes de sèrie.

Xavi Foj assalta el podi al desert d’Atacama

El molinenc avança Yacopini a la general i és col·loca tercer de la categoria de cotxes de sèrie. Amb més d’hora i mitja de marge, tot apunta que l’equip Foj Motorsport Coopertires farà podi al Dakar 2014.

Comença l’assalt al podi

Bona etapa de Xavi Foj, que retalla 27.33 a Yacopini, tercer a la categoria de cotxes de sèrie. El pilot molinenc fa el primer pas per aconseguir estar al podi final de la categoria de cotxes de sèrie.

Xavi Foj segueix viu

L’equip Foj Motorsport Coopertires aconsegueix acabar l’etapa quan ja s’havia anunciat la seva retirada. Foj i Santamaría van estar sis hores intentant arreglar el cotxe fins solucionar un problema elèctric. No hi ha referències de la seva arribada i no se sap el temps que han perdut però si que prendran la sortida a la sisena etapa.