Tag Archive for CUP Molins

La CUP vol destinar el superàvit a la crisi climàtica i a fer pisos municipals de lloguer

Els anticapitalistes proposen que el superàvit que l’Ajuntament acumula, que és de 3,6 milions d’euros, serveixi per augmentar les inversions previstes dins del Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), així com fer pisos municipals de lloguer que es puguin utilitzar en casos d’emergència habitacional. També demanen destinar els diners a campanyes per promoure una mobilitat sostenible i vinantitzar el Centre Vila.

Carles Ros (CUP): “No busquem repetir l’actual govern”

Carles Ros és el cap de llista de la CUP a Molins de Rei. L’actual tinent d’alcalde en el tripartit independentista assegura que volen “un govern netament d’esquerres i sobiranista” que dirigeixi “una nova època de transformacions” al municipi. Prioritzaran aconseguir “treure la majoria de la circulació de cotxes, com a mínim, del Centre Vila” i fer més polítiques d’habitatge.

Unitat política contra la violència masclista

D'esquerra a dreta, Sílvia Guillén (ERC), Jessica Revestido (PSC), Ana Aroca (MC) i Mireia Romo (CUP) // Elisenda Colell

L’acte institucional del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere demostra certa unitat política entre les forces d’esquerres. Les regidores de tots els partits presents al Ple Municipal, a excepció de Convergència, han llegit conjuntament el manifest institucional.