Tag Archive for Cs Molins de Rei

El minut a minut del ple municipal de novembre

Durant la sessió ordinària de novembre, el ple ha adjudicat el primer servei a l’empresa pública Molins Energia. S’encarregarà de la jardineria i del manteniment de les zones de joc infantil i dels espais de socialització per a gossos. A més, s’ha aprovat el reglament per adjudicar habitatges assequibles cedits o de propietat pública. Per últim, el ple ha acordat dedicar un espai als carrers del municipi a Clara Campoamor, una diputada que va lluitar pel sufragi femení durant la Segona República, i un racó a Sonia Rescalvo Zafra, una dona transsexual assassinada als 90 per un grup de neonazis.

El minut a minut del ple municipal d’octubre

Durant el plenari, l’Ajuntament ha aprovat la quarta ampliació dels pressupostos del 2021 amb una dotació de més de 650.000 euros. A més, també s’ha aprovat un conveni amb l’AMB per finançar les obres de la Carretera i s’ha exposat el pla definitiu per la reconstrucció de la Riera de Vallvidrera. Per últim, la regidora d’ERC, Cristina Rodríguez, s’ha estrenat al ple en substitució de Laia Juarros.

El minut a minut del ple municipal de setembre

El ple del mes de setembre ha estat marcat per les entrades i sortides de regidor. S’han estrenat al consistori Arnau Pedrol, d’ERC, i Carles Corro, de la CUP, mentre que la republicana Laia Juarros ha renunciat al càrrec.