Tag Archive for Convergència Molins de Rei

CDC vota en contra d’una moció en favor de l’escola pública

El ple municipal aprova una moció en defensa de l’escola pública amb el vot favorable de tots els grups excepte CDC, que ha votat en contra. Els convergents han reivindicat la importància de l’escola concertada dins del model educatiu català i ha justificat el vot en contra a la moció acusant a la resta de grups de “voler carregar-se la classe mitjana i de pas el dret a decidir de les famílies”.

La sociovergència tanca la porta a una consulta sobre la mobilitat al Centre Vila

Potenciar el carrer Rafael Casanova com espai comercial i de passeig és un dels objectius // David Guerrero

L’equip de govern tomba una proposta d’ERC de fer una consulta sobre la mobilitat al Centre Vila al·legant que el que ara toca és “aplicar el Pla de Mobilitat”. El regidor de Mobilitat, Miguel Zaragoza (PSC), demana “més concreció” en el plantejament mentre que la regidora de participació, Eva Folquer (CDC), creu que “no cal” aplicar cap procés participatiu sobre mobilitat.

Joan Ramon Casals: “Els que generen alarma social sobre Les Guardioles governen a l’AMB”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, arriba a la cita amb els periodistes amb un cafè a la mà, com és habitual en ell a mitja tarda. Home de costums, tornarà a compaginar la seva feina d’alcalde amb altres responsabilitats. En aquest cas una ben especial: ser diputat al Parlament de Catalunya. Comença l’entrevista amb empenta però se li fa llarga, sobretot davant les reiterades preguntes sobre les qüestionades obres de Les Guardioles de la part final. Tot i això, respon a tot. Ja té experiència a l’alcaldia i això l’ha fet més serè amb la premsa. De fet, ja ni critica Oriol Junqueras.