Tag Archive for contractació

L’aprovació dels contractes de neteja irrita a l’oposició

El govern municipal tira endavant els contractes de neteja de la via pública i recollida de residus i el de neteja d’equipaments sense passar per la comissió d’estudi sobre la municipalització i incorporant de forma sobrevinguda els dos expedients a l’últim ple municipal, fet que no agrada a la majoria de l’oposició.

L’Ajuntament manté l’estructura organitzativa amb quatre grans àrees

L’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat un cartipàs municipal pel mandat 2015-2019 sense grans canvis. Es manté la divisió de les responsabilitats en quatre grans àrees (dos en mans del PSC i dos de CiU) amb regidors dels dos partits en cadascuna d’elles. A més, es creen dues noves regidories: Participació i Qualitat i Transparència.

Relleu als plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana

La brigada d'obres ha actuat al pas de vianants de la plaça de la Vila amb Pere Calders // Ajuntament de Molins de Rei

Les 14 persones que treballaran durant sis mesos en els plans d’ocupació finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona ja han iniciat la feina. Neteja, civisme i manteniment són les seves tasques. El Pla d’Ocupació Municipal 2012-2015 es clourà amb la contractació de 13 persones més al desembre.

L’Ajuntament agilitza els processos de contractació

La mesura es va aprovar amb el suport de tots els partits // Jose Polo

Es crea una mesa de contractació permanent de l’Ajuntament de Molins de Rei. L’objectiu és “agilitzar i dotar de transparència” als processos d’adjudicació dels contractes municipals. La nova organització de les contractacions municipals es va aprovar per unanimitat.